Privacy Policy

Fuji Packaging GmbH

Privatlivspolitik

FUJI PACKAGING ønsker at beskytte dine data. Denne tekst beskriver, hvordan FUJI PACKAGING, som dataansvarlig, indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores hjemmeside. Persondata er alle oplysninger, hvormed man kan identificere dig personligt.

Indsamling af dine persondata

De data, som du giver os, indsamles. Det er f.eks. data, som du indtaster i kontaktformularen.

Andre data indsamles automatisk af vores IT systemer, når du besøger vores hjemmeside. Det er hovedsageligt tekniske data (f.eks. internet browser, styresystem eller tidspunkt).

Anvendelse af dine data

Nogle data bruges til at sikre en fejlfri visning af vores hjemmeside. Andre data bruges til at analysere brugeradfærd.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om at få indsigt i de persondata, som vi behandler om dig. Herudover har du ret til at få dine persondata berigtiget, slettet eller få begrænset brugen af dine persondata. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata.

Du kan bede om at modtage de af dig afgivne persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, hvis vores behandling af dataene sker på grundlag af dit samtykke eller en kontrakt, som du har indgået med os (dataportabilitet). Hvis det er teknisk muligt, kan du også anmode om at få oplysningerne transmitteret til en trejdepart.

Når FUJI PACKAGING behandler dine persondata på baggrund af et samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen af dit samtykke gælder for den fremtidige behand-ling og vil ikke påvirke behandlingen af dine persondata forud for tilbagekaldelsen.

Skulle der være spørgsmål hertil eller andre spørgsmål vedrørende privatlivspolitik, kan du tage kontakt til vores ansvarlige for privatlivspolitik, som står på siden "Impressum" og sidst i denne tekst.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk

Beskyttelse af data

Vi tager beskyttelsen af dine data meget alvorligt. Vi behandler dine personlige data fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser og denne privatlivspolitik.

Vær opmærksom på, at dataoverførsel via internettet (f.eks. via e-mail) kan være forbundet med sikkerhedsproblemer. En fuldstændig beskyttelse af data imod adgang fra tredjepart er ikke mulig.

SSL- eller TLS-kryptering

Denne hjemmeside bruger af sikkerhedsmæssige grunde og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, såsom ordrer eller forespørgsler, som du sender til os en SSL eller TLS-kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at ændre adresselinjen i browseren fra "http: //" til "https: //" og låsesymbolet i din browserlinje.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjepart.

Dataindsamling på vores hjemmeside

Cookies

Hjemmesiden bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, der bliver lagret på din enhed og gemt af din browser. Cookies beskadiger ikke din enhed og indeholder ikke virus. Cookies gør vores site mere brugervenligt, effektivt og sikkert.

De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De bliver automatisk slettet i slutningen af dit besøg. Andre cookies gemmes på din enhed, indtil du sletter dem. Disse cookies giver os mulighed for at genkende din browser, næste gang du besøger vores site.

Du kan indstille din browser, så du bliver informeret om anvendelsen af cookies og kun tillader cookies i individuelle tilfælde, accepterer cookies i bestemte tilfælde eller generelt udelukker cookies og aktiverer automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten på denne hjemmeside.

Cookies, der er nødvendige for at udføre den elektroniske kommunikationsproces eller at levere bestemte funktioner, som du ønsker at bruge gemmes på grundlag af GDPR artikel 6, stk. 1 (f). Vi har en legitim interesse i opbevaring af cookies for at sikre en teknisk fejlfri og optimeret drift af vore tjenester. I det omfang andre cookies (såsom cookies til analyse af din browseradfærd) gemmes, behandles de separat i denne privatlivspolitik.

Server Log filer

Hver gang der opnås adgang til vores websted, registrerer vores system automatisk data, som din browser automatisk overfører til os. Følgende data indsamles under denne proces:

  • Information om typen af browser og den anvendte version
  • Brugerens operativsystem
  • Brugerens internetserviceudbyder
  • Brugerens IP-adresse
  • Dato og tidspunkt for adgang

Disse data lagres ikke sammen med andre af dine personlige oplysninger.

Samlingen af disse data er baseret på GDPR artikel 6, stk. 1 (f). Vi har en legitim interesse i at sikre en teknisk fejlfri præsentation og optimeringen af hjemmesiden - hvorfor serverlogfilerne registreres.

Kontaktformular

Hvis du sender os en henvendelse via kontaktformularen, vil dine oplysninger fra formularen, herunder de kontaktoplysninger du har angivet her, blive gemt for at behandle anmodningen samt benyttet i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Behandlingen af de data, der er angivet i kontaktformularen, er derfor udelukkende baseret på dit samtykke, GDPR artikel 6, stk. 1 (a). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke via e-mail. Tilbagekaldelsen af dit samtykke gælder for den fremtidige behandling og vil ikke påvirke behandlingen af dine persondata forud for tilbagekaldelsen.

Oplysningerne i kontaktformularen forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til lagring eller formålet med datalagring er opfyldt (f.eks. efter at din anmodning er blevet behandlet). Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

Google Analytics

Hjemmesiden anvender funktioner i webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen heraf er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics bruger "cookies", som tillader en analyse af dit brug af hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om dit brug af vores hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA, og gemmes der.

Google Analytics-cookies gemmes på grundlag af GDPR artikel 6, stk. 1 (f). Vi har en legitim interesse i at analysere brugeradfærd for at optimere både hjemmeside og reklame.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics ved at downloade browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link: tools.google.com/dlpage/gaoptout

IP-anonymisering

Vi har aktiveret funktionen IP-anonymisering på denne hjemmeside. Som følge heraf bliver din IP-adresse afkortet af Google inden for EU's medlemsstater eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde inden overførslen til USA. Kun i vise tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der.

På vegne af operatøren af denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere dit brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og at levere andre tjenester relateret til websitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen, der leveres af Google Analytics, sammenkædes ikke med andre Google-data.

Indsigelse mod dataindsamling

Du kan forhindre indsamling af dine data af Google Analytics ved at klikke på følgende link: tools.google.com/dlpage/gaoptout. En opt-out-cookie vil blive aktiveret, som forhindrer indsamling af dine data ved fremtidige besøg på denne hjemmeside.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du indstiller brugen af persondata på Google Analytics, i Googles privatlivspolitik: support.google.com/analytics/answer/6004245.

Databehandleraftale

Vi har indgået en aftale om databehandling med Google og har implementeret kravene fra de europæiske databeskyttelsesmyndigheder i forbindelse med brugen af Google Analytics.

YouTube

Vores hjemmeside bruger plugins fra YouTube powered af Google. Webstedets operatør er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Når du besøger et af vores YouTube-plugin-aktiverede websteder, vil du være forbundet til YouTube-serverne. YouTube-serveren registrerer, hvilke af vores sider du har besøgt.

Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, tillader YouTube dig at tilknytte din browseradfærd direkte med din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto.

Brug af YouTube er relevant for at opnå en attraktiv præsentation af vores virksomhed og produkter og udgør en legitim interesse i henhold til GDPR artikel 6, stk. 1 (f).

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du indstiller brugen af persondata, i YouTube's privatlivspolitik på https://www.google.com/intl/da/policies/privacy.

Dataansvarlig

FUJI PACKAGING GmbH
Kattjahren 8
D-22359 Hamburg
FUJI PACKAGING A/S
Jyllandsgade 17
DK-6400 Sønderborg

Kontaktperson

E-Mail: datenschutz at fuji-packaging punkt de

Indsigelse mod reklamemails

Hermed gøres indsigelse mod anvendelsen af offentliggjorte kontaktoplysninger i forbindelse med impressumspligt til afsendelse af uopfordret reklame og informationsmateriale. Vi forbeholder os ret til at træffe retlige foranstaltninger i tilfælde af uopfordret afsendelse af reklameoplysninger, f.eks. via spam e-mails.