Privacy Policy

Fuji Packaging GmbH

Privatlivspolitik

FUJI PACKAGING ønsker at beskytte dine data. Denne tekst beskriver, hvordan FUJI PACKAGING, som dataansvarlig, indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores hjemmeside. Persondata er alle oplysninger, hvormed man kan identificere dig personligt.

Indsamling af dine persondata

De data, som du giver os, indsamles. Det er f.eks. data, som du indtaster i kontaktformularen.

Andre data indsamles automatisk af vores IT systemer, når du besøger vores hjemmeside. Det er hovedsageligt tekniske data (f.eks. internet browser, styresystem eller tidspunkt).

Anvendelse af dine data

Nogle data bruges til at sikre en fejlfri visning af vores hjemmeside. Andre data bruges til at analysere brugeradfærd.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om at få indsigt i de persondata, som vi behandler om dig. Herudover har du ret til at få dine persondata berigtiget, slettet eller få begrænset brugen af dine persondata. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata.

Du kan bede om at modtage de af dig afgivne persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, hvis vores behandling af dataene sker på grundlag af dit samtykke eller en kontrakt, som du har indgået med os (dataportabilitet). Hvis det er teknisk muligt, kan du også anmode om at få oplysningerne transmitteret til en trejdepart.

Når FUJI PACKAGING behandler dine persondata på baggrund af et samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen af dit samtykke gælder for den fremtidige behand-ling og vil ikke påvirke behandlingen af dine persondata forud for tilbagekaldelsen.

Skulle der være spørgsmål hertil eller andre spørgsmål vedrørende privatlivspolitik, kan du tage kontakt til vores ansvarlige for privatlivspolitik, som står på siden "Impressum" og sidst i denne tekst.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk

Beskyttelse af data

Vi tager beskyttelsen af dine data meget alvorligt. Vi behandler dine personlige data fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser og denne privatlivspolitik.

Vær opmærksom på, at dataoverførsel via internettet (f.eks. via e-mail) kan være forbundet med sikkerhedsproblemer. En fuldstændig beskyttelse af data imod adgang fra tredjepart er ikke mulig.

SSL- eller TLS-kryptering

Denne hjemmeside bruger af sikkerhedsmæssige grunde og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, såsom ordrer eller forespørgsler, som du sender til os en SSL eller TLS-kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at ændre adresselinjen i browseren fra "http: //" til "https: //" og låsesymbolet i din browserlinje.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjepart.

Dataindsamling på vores hjemmeside

Cookies

Hjemmesiden bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, der bliver lagret på din enhed og gemt af din browser. Cookies beskadiger ikke din enhed og indeholder ikke virus. Cookies gør vores site mere brugervenligt, effektivt og sikkert.

De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De bliver automatisk slettet i slutningen af dit besøg. Andre cookies gemmes på din enhed, indtil du sletter dem. Disse cookies giver os mulighed for at genkende din browser, næste gang du besøger vores site.

Du kan indstille din browser, så du bliver informeret om anvendelsen af cookies og kun tillader cookies i individuelle tilfælde, accepterer cookies i bestemte tilfælde eller generelt udelukker cookies og aktiverer automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten på denne hjemmeside.

Cookies, der er nødvendige for at udføre den elektroniske kommunikationsproces eller at levere bestemte funktioner, som du ønsker at bruge gemmes på grundlag af GDPR artikel 6, stk. 1 (f). Vi har en legitim interesse i opbevaring af cookies for at sikre en teknisk fejlfri og optimeret drift af vore tjenester. I det omfang andre cookies (såsom cookies til analyse af din browseradfærd) gemmes, behandles de separat i denne privatlivspolitik.