Harry Logo
Fresenius Logo
Haribo Logo
Meggle Logo
Novartis Logo
Ricola Logo
Schaer Logo

Stor kompetence i vores område

FUJI Machinery ser tilbage på en lang historie i bygning af pakkeanlæg og beskæftiger i dag 750 medarbejdere, heraf hele 100 designere og konstruktører.

Derfor er det ikke mærkeligt, at det mellemstore firma kontinuerligt - siden 1946 - har revolutioneret pakketeknikken med deres nye udviklinger. Herved blev der fastlagt nye standarder, som f.eks. ved "Life Cycle Costs". Typisk japansk, når man taler om bæredygtighed og langtidsholdbare produkter.

TEAM

Vores team præsenterer sig

Tro mod vores motto "People Make Business" er teknikken ikke være meget værd uden personerne bag den. Vores næsten 50 medarbejdere i Danmark og Tyskland forener et stærkt og tillidsfuldt samarbejde - sådan er forholdet til vores værdifulde leverandører og samarbejdspartnere også. Det kan vores kunder mærke.

CEO

Lars Kistenmacher

Technical Director

Claus Petersen

Manager Doku + Office D

Susanne Germer-Petersen

Manager Parts + Office DK

Michael Sørensen

FINANCIAL MANAGER

Anette Smidt Hansen

Manager Pharma Division

Jörg Petersen

Sales Manager South

Roland Ludwig

Sales Manager West

Jürgen Fröhlich

Sales Manager North

Torsten Brocks

SALES MANAGER EAST

Jurij Hirsch

Service Manager D-A-CH

Thomas Schäfer

INSTALLATION MANAGER D-A-CH

Elmar Kewes

Testcenter & Service DK

Jens Larsen

HEAD OF PROJECT MANAGEMENT

Nils Ellenfeld

Lokal kompetence

Som "Flow Pack" specialist udvikler FUJI PACKAGING her på stedet sammen med jer skræddersyede pakkeløsninger, som opfylder forbrugernes stigende convenience krav. F.eks. med den kendte FUJI Reseal-it genlukspakning eller FUJI PreVac systemet med en kompleks procesteknik, som gør porøse fødevarer holdbare. Altid perfekt indpakket med en FUJI α wrapper!

Teknorama, reservedelslager, kursus, slutmontage, service

Resultatet er altid en komplet skræddersyet løsning efter dit ønske. En pakkelinje, som du kan afprøve "live" med originalt produkt i vores teknorama og forberede til jeres produktionsdagligdag.

Kontakt os