Harry Logo
Fresenius Logo
Haribo Logo
Meggle Logo
Novartis Logo
Ricola Logo
Schaer Logo

Indfødningssystemer

Individuelle indfødningssystemer

Vi tilbyder et bredt udvalg af individuelle indfødningssystemer. Altid skræddersyet til dine behov og vi drøfter grænsefladen med dig personligt. Fra fuld automatisering over produktionsprocessens udgang, f.eks. køletunnel, hen til systemer, som letter manuel indføring. Desuden systemer til adskillelse og vending af produkter før den primære indpakning eller systemer til gruppering af produkter, f.eks. til multipakninger.

I tilfælde af produktstrøm med ét spor er den vigtigste opgave for indføringen at indeksere produkterne i flowpakmaskinen. Vi fokuserer på 2 systemer til dette, selv om andre løsninger naturligvis også kan tilbydes afhængigt af anvendelsen.

Attachless

Et særligt system, hvor produkterne transporteres direkte ind i folierøret. FUJI flowpakkeren tilpasser sig til produktstrømmen. Fordelen er den ekstremt skånsomme produkthåndtering, hvilket betyder, at selv bløde og klæbrige eller skrøbelige produkter kan forarbejdes. Da maskinen tilpasser sig, er der ingen tomme poser. Vi bruger dette system afhængigt af produktet op til en pakkehastighed på 300 produkter i minuttet. Systemet kræver kun 2 transportbånd, og konstruktionen gør det muligt at afmontere og rengøre transportbåndene særligt hurtigt.

Fodringssystemer FW3710BSB uden fastgørelse
 Fodringssystemer_Uafhængige
Foderanlæg FW3400a8+FFS1000sn
Fodringssystemer Drejestation

FFS1000

Her drejer det sig om høje pakkehastigheder og indføring i FUJI flowpakmaskinens indfødningskæde. Typiske anvendelser er i sødevarebranchen, f.eks. chokolade-barer, men også mange andre produkter, som opvaskemaskine tabs skal tit tilføres hurtigt. Typiske hastigheder ligger mellem 200 – 1.100 pakker i minuttet.
Med vores FFS1000 overvåger vi konstant 7 eller 10 bånd lige efter hinanden med deres individuelle hastigheder, og tilpasser dem til produktflowet. 
Produkterne bliver ført skånsomt sammen og derefter indført i indfødningskæden over de sidste to bånd.
Længden på denne løsning med et lavt køtryk er kun ca. 2 meter.
 

Kontakt

Kontakt os